Vores Virksomhed

 

Vi beskæftiger os med transportrådgivning og indkøb indenfor international transport til virksomheder som har handel med indland og udland.

Vi udarbejder og præsentere transportløsninger og logistiktjenester som er mere end blot pålidelig og rettidig transport af gods fra et sted til et andet.

Vores service omfatter transportløsninger til den rigtige pris og tid. Alle vore løsninger er kundetilpassede løsninger, specifikt for din virksomhed. Vi hjælper til med optimering af dit firmas logistikprocesser og kan udarbejde en omkostningsanalyse af firmaets transporter.

Som virksomhed kan du stole på vores know-how og 20 års erfaring, med bagrund indenfor logistik og transport i nogle af Danmarks ældste og største transport virksomheder.

 

Billede 1

Gitte Nielsen er speditør og logistik uddannet hos Onken GmbH i Tyskland og Onken UK.

Efter endt uddannelse kom hun til Frederikshavn Speditions forretning / Spedition Puck og senere Shipping.

DK hvor hun arbejdede som speditør, sælger og daglig leder.

Jette


Jette Grimstrup er udlært hos Samson Transport og kom derefter til Universal Air Express (senere opkøbt af DHL), hvor hun sad som daglig leder af import afdelingen.

Efter 14 år hos DHL kom Jette til CMP Funiture hvor hun beskæftigede sig med spedition på den anden siden af bordet.

Derefter kom hun til Nordlux som konceptchef.

 

 

 Vi arbejder udelukkende i vore kunders interesse og er således 100 % uvildige. Vi engagerer os i din virksomhed og sikrer en optimal service.

Jysk Transport Rådgivning ApS
Lillevej 4
DK-9900 Frederiskhavn

Tlf: 27 28 43 34
CVR: 34471886
Email: gn@jysktr.dk